Våra tjänster

Takläggning med tätskiktsprodukter

Moderna tätskikt har utvecklats för att motstå extrema väderförhållanden och har en lång livslängd. Våra tätskiktsprodukter är lämpliga för alla typer av tak, från platta och låglutande tak till branta tak. Det är viktigt att använda material som är anpassade för svenska klimatförhållanden, då taket är den del av byggnaden som utsätts för mest slitage.

Tätskiktsprodukter delas in i två huvudkategorier: Exponerade och Inbyggda tätskikt.

Exponerade tätskikt

Exponerade tätskikt är synliga takbeläggningar som används på låglutande och platta tak. Dessa tätskiktsmattor ger en slät och estetiskt tilltalande yta som står emot väder och vind. Vi använder högkvalitativa produkter och våra tekniker är utbildade och licenserade för att säkerställa en professionell installation.

Inbyggda tätskikt

Inbyggda tätskikt används under ytor som terrasser, gårdsbjälklag och parkeringsdäck för att skydda den underliggande strukturen från fukt och kemikalier. Dessa tätskikt måste tåla hög trafikbelastning, rörelser i underlaget och stora temperaturvariationer. Vi säkerställer att allt utförs korrekt med högkvalitativa material för långvarigt skydd.

Tätskiktsarbete med takduk eller takpapp

Vid tätskiktsarbeten i Stockholm använder vi främst takpapp, men för större projekt som nybyggnationer och renoveringar av industrier och köpcentrum använder vi PVC-takduk. Takduk är mindre väderberoende, vilket gör det möjligt att arbeta året runt. Detta material ger snabb och säker installation med hög kvalitet och låg totalkostnad.

  • Våra övriga tjänster

    • Taktvätt

      Regelbunden taktvätt förlänger ditt taks livslängd och håller det i bästa skick. Vi använder miljövänliga rengöringsmedel som effektivt tar bort mossa, alger och annan smuts utan att skada takmaterialet.

    • Taksäkerhet

      Vi installerar taksäkerhetssystem, inklusive takstegar, snörasskydd och takbryggor, för att säkerställa att ditt tak är säkert för underhåll och inspektioner året runt.

    • Takplåtsmålning

      Noggrann målning av takplåt skyddar mot rost och förlänger takets livslängd. Vi utför grundlig rengöring och använder högkvalitativa färger för bästa resultat.

    • Shingeltak

      Shingeltak är ett hållbart och estetiskt alternativ för takbeklädnad. Vi erbjuder professionell installation och reparation av shingeltak med kvalitetsmaterial.

    • Takservice

      Regelbunden takservice är viktig för att upptäcka och åtgärda små problem innan de blir stora. Vi erbjuder inspektioner och underhåll för alla typer av tak.

    • Måleriarbeten

      Vi utför måleriarbeten både inomhus och utomhus. Våra skickliga målare garanterar ett professionellt och hållbart resultat med högkvalitativa färger.

    • Snöskottning

      Under vintern erbjuder vi snöskottning för att hålla ditt tak rent och säkert. Vi använder skonsamma metoder för att undvika skador på takmaterialet.

    • Fasadmålning

      En ny fasadmålning kan förvandla utseendet på ditt hus. Vi använder väderbeständiga färger och noggranna förberedelser för att säkerställa ett långvarigt resultat.

    • Fasadreparation

      Vi reparerar skador på fasader, inklusive sprickor, avflagning och andra skador, för att skydda byggnadens struktur och förbättra dess utseende.

    • Tätskikt på tak och betong

      Vi erbjuder professionell installation av tätskikt på både tak och betongytor för att skydda mot fukt och förlänga livslängden på dina byggnader och konstruktioner.

    • Rivningsarbete

      Vi utför säkra och effektiva rivningsarbeten för både små och stora projekt. Våra experter hanterar rivningsprocessen från början till slut, inklusive avfallshantering.

    • Städning av trapphus

      Vi erbjuder professionell städning av trapphus för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Våra tjänster inkluderar allt från daglig rengöring till periodisk storstädning.